søndag 4. desember 2011

Myke glutenfri vafler med nyrørte jordbær

Vi venter gjester til søndagskaffen og siden Maja nå tåler litt melkeprodukter igjen,spesiellt de sure, ble det myke deilige vafler med nyrørte jorbær på menyen. Nam, nam.

1 liter kulturmelk
4 -5 egg
2 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1ts bakepulvee
2 ts natron
150 g smør
7 dl glutenfritt lyst mel

Visp sammen egg og sukker.
Ta av en kopp kulturmelk. Ha i natron og sett tilside 20 min.
Rør eggeblandingen med resten av kulturmelken.
Bland de tørre ingrediensene og visp litt og litt inn i røra.
Ha i smeltet smør tilslutt.
Etter 20 min tilsett den siste koppen med kulturmelk.

Stek vaflene og legg på rist.

Jordbær hadde jeg i fryseren, så de var det bare å ta opp å langtine.
Sukre godt og knus jorbærene med en gaffel. Nam.nam,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar