torsdag 29. desember 2011

Havrekjeks

Når Maja og pappa skulle ha litt kvalitetstid sammen idag, gikk de igang med å lage glutenfrie havrekjeks. Enkelt å lage - fortreffelig å spise.
Oppskrift

150 g smør
6 dl glutenfrie havregryn
2 ss glutenfritt lyst mel
2 ts bakepulver
3 dl sukker
2 egg

Smelt smør og hell det over havregrynene som får hvile ca 1/2 time.
Tilsett eggene. Bland mel, bakepulver og sukker. Bland i det tørre. Rør godt for hånd.

Legg teskjeklatter på bakeplaten med god plass mellom kakene, siden de
renner utover.

Stek ca 10 min på 180 grader.

Dersom du ønsker de enda søtere, kan du dyppe den ene siden i
smeltet sjokolade :-)

1 kommentar:

  1. Disse ble utolig gode :-) Stemte godt at de fløt en del utover men det gjør ikke noe :-)

    SvarSlett