søndag 4. desember 2011

Snadder scampisalat

Denne lune scampi salaten er skikkelig fredagssnadder. Enkel og rask å lage.
Det eneste du må huske hvis du bruker frossenpose, er å ta opp alle scampiene
dagen før. Tine de på tørkepapir, og legge de i en god marinade.

Scampimarinade
1 dl olivenolje
2 fedd hvitløk
2 ss chillisauce

Salat
Egentlig kan du bruke det du liker eller det du har inne, men jeg har her brukt:
Hjertesalat og Ruccolla
Rød paprika
Appelsin
Sukkererter
Vårløk
Valnøtter

Dressing
1/2 boks med rød rogn
1/2 småhakket rødløk
1 boks kesam
Dette blandes sammen og settes i kjøleskapet ca 1/2 time før servering.

Scampien tørkes godt før den freses raskt på panna. Bare et par minutter.
Ingrediensene i salaten kuttes og deles slik du ønsker.Det hele anrettes på tallerken.
Strø over valnøtter. Det er kjempegodt til.
Dressing kan enten legges over, eller serveres i skål ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar