Denne lune scampi salaten er skikkelig fredagssnadder. Enkel og rask å lage.
Det eneste du må huske hvis du bruker frossenpose, er å ta opp alle scampiene
dagen før. Tine de på tørkepapir, og legge de i en god marinade.
Scampimarinade
1 dl olivenolje
2 fedd hvitløk
2 ss chillisauce
Salat
Egentlig kan du bruke det du liker eller det du har inne, men jeg har her brukt:
Hjertesalat og Ruccolla
Rød paprika
Appelsin
Sukkererter
Vårløk
Valnøtter
Dressing
1/2 boks med rød rogn
1/2 småhakket rødløk
1 boks kesam
Dette blandes sammen og settes i kjøleskapet ca 1/2 time før servering.
Scampien tørkes godt før den freses raskt på panna. Bare et par minutter.
Ingrediensene i salaten kuttes og deles slik du ønsker.Det hele anrettes på tallerken.
Strø over valnøtter. Det er kjempegodt til.
Dressing kan enten legges over, eller serveres i skål ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar