Vi venter gjester til søndagskaffen og siden Maja nå tåler litt melkeprodukter igjen,spesiellt de sure, ble det myke deilige vafler med nyrørte jorbær på menyen. Nam, nam.
1 liter kulturmelk
4 -5 egg
2 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1ts bakepulvee
2 ts natron
150 g smør
7 dl glutenfritt lyst mel
Visp sammen egg og sukker.
Ta av en kopp kulturmelk. Ha i natron og sett tilside 20 min.
Rør eggeblandingen med resten av kulturmelken.
Bland de tørre ingrediensene og visp litt og litt inn i røra.
Ha i smeltet smør tilslutt.
Etter 20 min tilsett den siste koppen med kulturmelk.
Stek vaflene og legg på rist.
Jordbær hadde jeg i fryseren, så de var det bare å ta opp å langtine.
Sukre godt og knus jorbærene med en gaffel. Nam.nam,
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar