Oppskrift:
1 pk karbonadedeig (400g)
1/2 pk smårettsbacon
1 løk
4 champinjonger
1 gulerot
1/2 paprika
salt, pepper og krydder
Fremgangsmåte:
Kok risen i Toro kjøttbuljong.
Kutt opp grønnsakene i passe biter.
Brun løk, champinjongen, karbonadedeig og krydder
Tilsett resten av grønnsakene.
Gul saus (Toro Lett Bernaise)
Smelt 25 gram melange (gluten og melkefri)
Tilsett sauspulveret
Rør inn ca 2,5 dl melk (laktosefri)
Rosa saus (Bretagne kyllingsaus med paprika og hvitløk)
Smelt 25g melange (gluten og melkefri)
Tilsett sauspulveret
Rør inn 1,5 dl van og 1,5 dl melk (laktosefri)
Anrettes i en dyp skål. Et par store skjeer ris i bunn, deretter kjøttdeigblandingen. Noen skjeer gul saus på den ene siden og noen skjeer rosa saus på den andre. Tilslutt en liten kvast organo som pynt på toppen. Lekkert for øye.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar